
Η τεχνογνωσία, η τεχνολογία και η άρτια εξοπλισμένη μονάδα παραγωγής της ΗΠΕΙΡΟΣ, σε συνδυασμό με την έμπνευση, το μεράκι και την αφοσίωση των ανθρώπων της, οδήγησαν σε αυτές τις δύο βραβεύσεις για τη φέτα Ήπειρος με 40% λιγότερο αλάτι. Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως η φροντίδα των ανθρώπων της ΗΠΕΙΡΟΣ για την παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, οδηγεί επάξια τα προϊόντα στην κατάκτηση μίας θέσης στις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως, κερδίζοντας όχι μόνο διεθνή αναγνώριση, αλλά και μία μοναδική θέση στο τραπέζι και στην καρδιά των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.
Τα International Cheese Awards (www.internationalcheeseawards.co.uk) είναι ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους σε εμβέλεια σχετικούς θεσμούς παγκοσμίως. Έχει ιστορία 114 ετών, στηρίζεται στη γνώση και την πείρα αναγνωρισμένων κριτών και επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων και διεξάγεται κάθε χρόνο, στο Nantwich της Αγγλίας, στο πλαίσιο της ομώνυμης έκθεσης αγροτικών προϊόντων και παραγωγής.
Υπενθυμίζεται ότι η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ με 40% λιγότερο αλάτι*, με τη μεστή και αυθεντική γεύση, παράγεται με 100% φυσικό τρόπο από αιγοπρόβειο γάλα, έχοντας όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν τυρί Π.Ο.Π..
*από ομοειδή προϊόντα