
Να θυμίσουμε ότι αυτή η... ιδέα των Αλβανών περιλαμβάνει την προσάρτηση εδαφών μεταξύ άλλων και της Ηπείρου και υποστηρίζεται από την εξτρεμιστική παρακρατική οργάνωση των Ουτσεκά και Τσάμιδων.
Με ποιο σκεπτικό τώρα, ένας ποδοσφαιριστής που ζει, εργάζεται και αμείβεται χρόνια στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ασπάζεται αυτές τις απόψεις; Είναι κάτι το οποίο η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πρέπει να δει διότι είναι ανεπίτρεπτο τουλάχιστον να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Να υπενθυμίσουμε ότι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί με ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, τον Κάτσε, κάτι που παραλίγο να οδηγήσει σε διακοπή του συμβολαίου του.
Αλήθεια οι υπόλοιποι συνάδερφοι δεν πρόσεξαν τίποτα; Ή επειδή πρόκειται για τον ΠΑΣ δεν θα πρέπει για άλλη μία φορά να μιλήσει κανείς υπερασπιζόμενος έτσι το "καλό" της πόλης;
ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ